Veelgestelde vragen

XLearning is een erkende evc-aanbieder en staat dan ook vermeld in het register van erkende aanbieders.

Nadat je een Ervaringscertificaat hebt behaald bij XLearning, komt jouw Ervaringscertificaat dan ook in het openbare register van Ervaringscertificaten te staan.

Al onze cursussen worden aangeboden door bevoegde en geregistreerde cursusleiders. Al onze cursussen zijn daarom erkende cursussen.

Als je succesvol hebt deelgenomen aan een BHV-cursus bij XLearning, krijg je een NIBHV-diploma en een bijbehorende BHV-pas. Ook kan je de status van jouw BHV checken via de website van het Nederlands Instituut Bedrijfshulpverlening (NIBHV).

Op de achtergrond zijn we altijd druk bezig met het ontwikkelen van onze dienstverlening, om zo een nog breder aanbod aan te kunnen bieden aan onze klanten. Dit geldt voor zowel cursussen, als EVC-trajecten. Houd onze website en onze social media daarom goed in de gaten. 

Bij XLearning zijn we flexibel en denken we graag met je mee over hoe we je het beste kunnen helpen. Neem contact met ons op om te bespreken wat we hierin voor jou kunnen betekenen.

Bij XLearning werken we vaker samen met organisaties om meerdere medewerkers te begeleiden bij hun EVC-traject. Hiervoor kunnen we ook op locatie komen. Neem contact met ons op over de mogelijkheden. 

Ook onze cursussen bieden we vaker aan organisaties aan. We kunnen hierbij ook inhoudelijk maatwerk leveren om ervoor te zorgen dat de cursus perfect aansluit bij de werkzaamheden die jullie uitvoeren. Onze cursussen kunnen we zowel op jullie locatie, als bij ons plaatsvinden. 

Het kantoor van XLearning is gevestigd in Utrecht, aan de Amerikalaan 199. Hier vinden ook onze cursussen plaats. In uitzonderlijke gevallen vinden cursussen plaats op partnerlocaties in Amersfoort of Amsterdam.