OVer ons

Welkom bij xlearning

Kwaliteit is een belangrijk thema in elke sector. In de zorgsector geldt dit nog net iets meer. Daar zijn we ons bij XLearning van bewust.

Onze missie

Zorgprofessionals zijn verantwoordelijk voor de veiligheid, gezondheid, ontwikkeling en kwaliteit van leven van kwetsbare mensen. Om deze verantwoordelijkheid goed te kunnen dragen, is het belangrijk dat deze professionals zich kwalificeren en blijven ontwikkelen om er zeker van te zijn dat de juiste mensen dit werk verrichten. Bij XLearning hebben we onze missie ervan gemaakt om deze professionals bij te staan in hun ontwikkeling.

 

XLearning is ontstaan vanuit een behoefte aan vaardige en gekwalificeerde medewerkers in een sector waarin steeds vaker zorgelijke signalen klinken over onbekwame medewerkers, die dit belangrijke werk verrichten. In deze sector waarin de kwaliteit noodgedwongen is gedaald door de personeelstekorten, willen wij er voor zorgen dat de kwaliteit weer stijgt. Ons streven is dat alle professionals die met kwetsbare doelgroepen werken, beschikken over de juiste kennis en kwalificaties.

Onze visie

 

We hebben een breed aanbod dat we steeds verder uitbreiden. Zo bieden we verschillende cursussen aan, maar kan je bij ons ook middels een evc traject je ervaring omzetten in de juiste kwalificatie. Daarnaast zijn we op de achtergrond druk bezig om ervoor te zorgen dat we onze klanten steeds meer cursussen en (bij)scholingsmogelijkheden kunnen bieden. Bij XLearning willen we ons aanbod en onze expertise uit blijven breiden om op steeds meer vlakken bij te kunnen dragen aan de professionalisering van de zorgsector. 

 

Houd ons in de gaten op sociale media om op de hoogte te blijven van ons aanbod.